Gročanska 17

Sa ciljem da na tržištu ponudimo stanove koji će dominirati odličnom organizacijom prostora, kvalitetom izvedenih radova i ugradjenih materijala napravili smo stambeni objekat u Gročanska 17. Objekat je osmišljen tako da budućim stanarima pre svega obezbedi neophodan komfor i privatnost ali i da istovremeno svojom lokacijom pruži dinamičnost i prestiž koji karakteriše opštinu Vračar.

Spratnost: 2Po+P+6+Ps

Ukupno je projektovano 16 stanova, za sve stanove su obezbeđena parking mesta u podzemnoj garaži sa 18 nezavisnih parking mesta.

Sve stambene jedinice opremljene su sa interfonom, telefonskom, televizijskom i internet mrežom, kao i centralnim grejanjem i klima uređajem.

Konstrukcija objekta je armirano-betonska. Završna obrada fasade je projektovana u kombinaciji dekorativne opeke i dekorativnog maltera preko sloja kamene vune. Termoizolacija fasadnih zidova i krovova, odnosno objekta, kao i završna obrada fasade u celini je usklađena sa pravilnikom o energetskoj efikasnosti zgrada i zakonom o zaštiti od požara. Fasadni prozori i balkonska vrata su projektovani od višekomornih aluminijumskih profila.

Završna obrada podova usklađena je sa namenom prostorija, estetskim i higijenskim uslovima eksploatacije. Završna obloga je projektovana preko sloja cementne košuljice d = 4 cm. U objektu postoje dva tipa završne obrade poda:
– keramičke pločice u sanitarnim čvorovima, kuhinjama i na terasama.
– parket u svim ostalim prostorijama.
Završna obrada podova u podzemnoj garaži je beton.

GALERIJA

STANOVI U PONUDI

MODEL STANA S01

MODEL STANA S02

MODEL STANA S03

MODEL STANA S04

MODEL STANA S15

MODEL STANA S16