Mihaila Gavrilovića 2

Sa ciljem da na tržištu ponudimo stanove koji će dominirati odličnom organizacijom prostora, kvalitetom izvedenih radova i ugradjenih materijala napravili smo stambeni objekat u Ul. Mihajla Gavrilovića. Objekat je osmišljen tako da budućim stanarima pre svega obezbedi neophodan komfor i privatnost ali i da istovremeno svojom lokacijom pruži dinamičnost i prestiž koji karakteriše opštinu Vračar.

Kako se objekat nalazi na svega par minuta od Južnog bulevara, laka dostupnost autoputu i dobra povezanost javnim gradskim prevozom sa ostalim delovima grada, kao i raznovrsnost sadržaja u neposrednoj blizini (vrtići, škole, park, pijaca, pošta, banke…) čine ovu lokaciju izuzetno atraktivnom i primamljivom kako za porodične ljude, tako i za mlade.

Objekat je spratnosti Po+Su+Pr+3+Pk, sa 9 stambenih jedinica i podzemnom garažom sa parking mestom za svaki stan. Zgrada poseduje lift. Stanovi su po strukturi trosobni i četvorosobni, površine od 68 m2 do 170 m2. Sve stambene jedinice opremljene su sa interfonom, telefonskom, televizijskom i internet mrežom, kao i centralnim grejanjem i klima uređajem.

Celu zgradu karakteriše moderno projektovana fasada, sa odličnim termičkim karakteristikama (sendvič zid), rađena u kombinaciji travertin kamena i plastičnog maltera, zatim, odlična organizacija prostora, kvalitetna unutrašnja i spoljašnja (alu-drvo) stolarija, italijanska prvoklasna keramika i hrastov parket „S” klase.

 

UGRAĐENI MATERIJALI:

GALERIJA

STANOVI

Stan sa dvorištem-atelje

Stan na visokom prizemlju

Stan na I spratu

Penthouse